Kanonkväll igår, över 30 pers samlade vänner, bekanta och släktingar! Provade att få ner några kvadratcentimeter skinka (smakade väl salt), fick ner ett ägg (vitan) och försökte pressa ner en matsked med mosad nypotatis med smör, men bregott (rött såklart) var för salt.
Såna där dar är det inte kul när vi hade ett enkom partytält för att rymma all mat under. Janson, skinka, röror av olika slag, lamm, sill och säkert hundra andra rätter. Då känns det lite surt att inte kunna smaka och få ner mer än det man fick, men det kommer fler midsommaraftnar. Ända fördelen var väl att hade man vart frisk, hade jag väl ätit så jag spruckit av allt den smakfulla maten, så inte nåt ont utan att det har nåt gott med sig!
Nu har jag, efter snart 50 minuters nötande, klarat av att trycka ner en kall grillad hamburgare. Tänkte att i en hamburgare är det ju inte kryddor, men ack så fel jag hade, dom har ju stoppat i lite av varje som svider på tungan, men nu ska den ner! Smakar egentligen inte nånting, mer än koncistens med kryddor som är lite starka. Det är så lustigt allt detta, i vanliga fall så häller jag på ett halvt pepparkar på en hamburgare bara för att få den att smaka nånting, och nu är det som om man redan hade kryddat den.
Det känns väl bra i alla fall att du får ner litet riktig mat nu. Du kanske har blivit botad från all kryddning som du vräkt på förut. Inte bra det heller. Förstår att ni hade en fin midsommarafton. Hoppas vädret var skapligt. Synd att vi bor så långt från varandra.
SvaraRaderaMamma.